ELEKTROTECHNISCH INSTALLATIES VAN JE WONINGEN

Ben je woningbouwvereniging dan heb je een breed pakket aan taken rond onderhoud, beheer, renovatie en nieuwbouw van je woningen en wooncomplexen. Dan is het fijn als je in elk geval op elektrotechnisch gebied een betrouwbare partner hebt die al deze zaken en nog veel meer voor je regelt: Technisch Buro Wissing.

VEILIGE WONINGEN MET TB WISSING

Van het vervangen van een stopcontact, het oplossen van storingen, onderhoud bij mutatie waarbij we een zogenaamde Veilig Thuis Keuring met rapportage kunnen uitvoeren, jaarlijkse controles tot aan complete renovatie, advies over verduurzaming en aanleg van elektrotechnische installaties. Onze allround elektra vaklui staan 365 dagen 24/7 voor je paraat en ontzorgen je totaal.

Voor de veiligheid van je huurders zijn een adequate opvolging bij storingen en betrouwbare aanleg van elektrotechnische installaties essentieel! Reken op Technisch Buro Wissing voor snelle, noodzakelijke maatregelen bij calamiteiten, deskundig advies en zorgvuldige aanleg en onderhoud van de elektra in al je woningen. Eén aanspreekpunt met alle benodigde kennis en ervaring, dat elk vraagstuk op elektrotechnisch gebied graag op zich neemt.

Elektrotechniek

Technisch Buro Wissing kun je inschakelen voor innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen voor elektrotechnische installaties. Van ontwerp, installatie, realisatie, onderhoud tot aan advies. Of het nu gaat om meterkasten, (nood)verlichting tot aan complete elektrotechnische installaties en nog veel meer. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in elektrotechnische installaties? Neem dan contact op.

Scope 8 en 10 inspecties

Technisch Buro Wissing is een erkend bedrijf voor technische keuringen, om de veiligheid van elektrische installaties te waarborgen. Met onze jaarlijkse inspectie NEN 3140 blijft je elektrische installatie in de juiste staat, voorkom je incidenten als bijvoorbeeld brandgevaar en heb je inzicht in de risico’s. Scope 8 en 10 keuringen zijn bovendien vereist voor je brandverzekering. Ben je verplicht een NEN 3140 keuring uit te laten voeren? Neem dan contact op.

Service & onderhoud

Technisch Buro Wissing is specialist in het vakkundig onderhoud en beheer van je elektrotechnische installaties. Van advies, preventieve onderhoudsbeurten tot het oplossen van storingen, onze experts staan 365 dagen per jaar 24/7 voor je klaar. Zo zijn zowel jij als beheerder als de bewoners en gebruikers altijd verzekerd van een veilige woon- en werkomgeving. Van Technisch Buro Wissing kun je op aan. Neem nu contact op.

Woongemak

Technisch Buro Wissing adviseert over, ontwerpt, installeert en onderhoudt elektrotechnische installaties. We ontzorgen je bij het beheer van je gebouwen op het gebied van elektrotechnische installaties aan de centrale voorzieningen. En zetten onze kennis van wet- en regelgeving, elektra expertise én ervaring in voor jouw gemak en uiteraard de veiligheid en het woongenot van bewoners en gebruikers. Meer weten wat Technisch Buro Wissing voor jou kan doen? Neem nu contact op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zoek je een betrouwbare partner in elektrotechniek? Vraag dan via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan. Eén van onze specialisten neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te bespreken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
5/5

“Een zeer goede dienstverlener op
het gebied van E-insatllatie en
beveiliging. Betrouwbare en
betrokken mensen”

– Marcel Mommers