JIJ BEHEERT GEBOUWEN,
TB WISSING JOUW ELEKTRA

Of je nu verantwoordelijk bent voor één of meer winkelpanden, kantoorgebouwen, bedrijfspanden of wooncomplexen, voor alle elektrotechnische aspecten ervan kun je vertrouwen op Technisch Buro Wissing.

DE PARTNER DIE JE ONTZORGT

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beschikken over een 24/7 servicedienst voor storingen en onderhoud op afroep. Belangrijk voor vastgoedbeheerders, maar nog meer voor het gebruik- en woongenot van diegenen die in je gebouwen werken of wonen. Daarnaast heb je in Wissing een betrouwbare partner die met je meedenkt over planning en uitvoering van het preventief onderhoud van elektrotechnische installaties in je vastgoed en je adviseert bij renovatie en nieuwbouw.

Gebouwen moeten elektrotechnisch in orde en veilig zijn. Dat vereist kennis van wet- en regelgeving, elektra expertise én ervaring. Dat heeft Technisch Buro Wissing allemaal in huis. Wij ontzorgen je graag bij het beheer en onderhoud van de elektrotechnische aspecten aan de centrale voorzieningen van je vastgoedobjecten en stemmen onze activiteiten geheel af op jouw wensen. Wat je elektrotechnische vraag ook is en of die groot of klein is, de professionals van Wissing regelen het.

Elektrotechniek

Technisch Buro Wissing kun je inschakelen voor innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen voor elektrotechnische installaties. Van ontwerp, installatie, realisatie, onderhoud tot aan advies. Of het nu gaat om meterkasten, (nood)verlichting tot aan complete elektrotechnische installaties en nog veel meer. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in elektrotechnische installaties? Neem dan contact op.

Scope 8 en 10 inspecties

Technisch Buro Wissing is een erkend bedrijf voor technische keuringen, om de veiligheid van elektrische installaties te waarborgen. Met onze jaarlijkse inspectie NEN 3140 blijft je elektrische installatie in de juiste staat, voorkom je incidenten als bijvoorbeeld brandgevaar en heb je inzicht in de risico’s. Scope 8 en 10 keuringen zijn bovendien vereist voor je brandverzekering. Ben je verplicht een NEN 3140 keuring uit te laten voeren? Neem dan contact op.

Service & onderhoud

Technisch Buro Wissing is specialist in het vakkundig onderhoud en beheer van je elektrotechnische installaties. Van advies, preventieve onderhoudsbeurten tot het oplossen van storingen, onze experts staan 365 dagen per jaar 24/7 voor je klaar. Zo zijn zowel jij als beheerder als de bewoners en gebruikers altijd verzekerd van een veilige woon- en werkomgeving. Van Technisch Buro Wissing kun je op aan. Neem nu contact op.

Woongemak

Technisch Buro Wissing adviseert over, ontwerpt, installeert en onderhoudt elektrotechnische installaties. We ontzorgen je bij het beheer van je gebouwen op het gebied van elektrotechnische installaties aan de centrale voorzieningen. En zetten onze kennis van wet- en regelgeving, elektra expertise én ervaring in voor jouw gemak en uiteraard de veiligheid en het woongenot van bewoners en gebruikers. Meer weten wat Technisch Buro Wissing voor jou kan doen? Neem nu contact op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zoek je een betrouwbare partner in elektrotechniek? Vraag dan via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan. Eén van onze specialisten neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te bespreken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
5/5

“Een zeer goede dienstverlener op
het gebied van E-insatllatie en
beveiliging. Betrouwbare en
betrokken mensen”

– Marcel Mommers