SERVICE & ONDERHOUD AAN JE ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES

Als je op zoek bent naar een vaste, betrouwbare elektrotechnische partner voor je gebouwen of woningen, dan is Technisch Buro Wissing je graag van dienst. Wij staan open voor zowel contractwerk als eenmalige klussen en bieden altijd een professionele en eerlijk geprijsde service.

EEN VEILIG GEVOEL MET TB WISSING

De zorg voor je elektra is van vitaal belang voor de goede werking van gebouwen en woningen en daarmee de veiligheid van gebruikers en bewoners. Door je preventief en planmatig onderhoud te laten uitvoeren door Technisch Buro Wissing ben je ervan verzekerd dat de elektrotechnische installaties in jouw vastgoed in goede conditie zijn. En zijn er toch storingen? Dan bieden wij 365 dagen per jaar 24/7 service om die snel te verhelpen.

Onze elektrotechnische experts geven advies en verzorgen aanleg, installatie en onderhoud van je elektra. Hun kennis in verduurzaming en van wet- en regelgeving is altijd up-to-date. Belangrijk, want die verandert nogal eens. Onze medewerkers worden daarom regelmatig bijgeschoold om je installaties in top conditie te houden. Met veel plezier staat het team van Wissing voor je paraat om elk aspect van het elektrotechnisch vak aan te pakken. Van de kleinste taak tot de grootste klussen: onze medewerkers maken het verschil.

Elektrotechniek

Technisch Buro Wissing kun je inschakelen voor innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen voor elektrotechnische installaties. Van ontwerp, installatie, realisatie, onderhoud tot aan advies. Of het nu gaat om meterkasten, (nood)verlichting tot aan complete elektrotechnische installaties en nog veel meer. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in elektrotechnische installaties? Neem dan contact op.

Scope 8 en 10 inspecties

Technisch Buro Wissing is een erkend bedrijf voor technische keuringen, om de veiligheid van elektrische installaties te waarborgen. Met onze jaarlijkse inspectie NEN 3140 blijft je elektrische installatie in de juiste staat, voorkom je incidenten als bijvoorbeeld brandgevaar en heb je inzicht in de risico’s. Scope 8 en 10 keuringen zijn bovendien vereist voor je brandverzekering. Ben je verplicht een NEN 3140 keuring uit te laten voeren? Neem dan contact op.

Service & onderhoud

Technisch Buro Wissing is specialist in het vakkundig onderhoud en beheer van je elektrotechnische installaties. Van advies, preventieve onderhoudsbeurten tot het oplossen van storingen, onze experts staan 365 dagen per jaar 24/7 voor je klaar. Zo zijn zowel jij als beheerder als de bewoners en gebruikers altijd verzekerd van een veilige woon- en werkomgeving. Van Technisch Buro Wissing kun je op aan. Neem nu contact op.

Woongemak

Technisch Buro Wissing adviseert over, ontwerpt, installeert en onderhoudt elektrotechnische installaties. We ontzorgen je bij het beheer van je gebouwen op het gebied van elektrotechnische installaties aan de centrale voorzieningen. En zetten onze kennis van wet- en regelgeving, elektra expertise én ervaring in voor jouw gemak en uiteraard de veiligheid en het woongenot van bewoners en gebruikers. Meer weten wat Technisch Buro Wissing voor jou kan doen? Neem nu contact op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zoek je een betrouwbare partner in elektrotechniek? Vraag dan via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan. Eén van onze specialisten neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te bespreken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
5/5

“Een zeer goede dienstverlener op
het gebied van E-insatllatie en
beveiliging. Betrouwbare en
betrokken mensen”

– Marcel Mommers