JE PARTNER VOOR ELEKTRA BIJ AANNEMERSKLUSSEN

Installatiewerk van betrouwbare elektrotechnische installaties vraagt veel specifieke kennis, kunde en ervaring. Zowel in de aanvraag, voorbereiding als de uitvoering. Ben jij aannemer en zoek je daarvoor een betrouwbare en deskundige partner die dat allemaal in huis heeft? Dan is Technisch Buro Wissing je antwoord.

ELEKTROTECHNISCH ONTZORGD WORDEN DOOR WISSING

Bij vrijwel elke klus – groot of klein – in verbouw, nieuwbouw, onderhoud of renovatie komen elektrotechnische vraagstukken kijken. Dat gaat van het plaatsen van wandcontactdozen, intercomsystemen, (nood)verlichting, laadpalen, zonnepanelen tot aan complete elektrotechnische installaties. Als aannemersbedrijf is het dan fijn als je je daarvoor kunt verlaten op een elektrotechnisch expert. Daarnaast kunnen wij je – samen met ons zusterbedrijf M2 Beveiliging – ontzorgen met betrekking tot de inbraak-, camera- en brandmeldsystemen. Hierdoor kunnen we jouw volledige elektrotechnisch bestek uitrekenen.

Het allround elektrotechnisch team van Technisch Buro Wissing heeft als geen ander de kennis in huis om je te voorzien van deskundig advies en de aanleg, installatie en het onderhoud van de elektra in je project te verzorgen. Bovendien beschikken we over de meest actuele kennis van de nieuwste technieken, verduurzaming en wet- en regelgeving in elektrotechniek. En last but not least luisteren we goed naar de wensen van jouw opdrachtgever en vertalen die naar de beste elektrotechnische oplossingen. Jouw klant tevreden? Jij tevreden? Wij tevreden. Wij gaan voor 100%

Elektrotechniek

Technisch Buro Wissing kun je inschakelen voor innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen voor elektrotechnische installaties. Van ontwerp, installatie, realisatie, onderhoud tot aan advies. Of het nu gaat om meterkasten, (nood)verlichting tot aan complete elektrotechnische installaties en nog veel meer. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in elektrotechnische installaties? Neem dan contact op.

Scope 8 en 10 inspecties

Technisch Buro Wissing is een erkend bedrijf voor technische keuringen, om de veiligheid van elektrische installaties te waarborgen. Met onze jaarlijkse inspectie NEN 3140 blijft je elektrische installatie in de juiste staat, voorkom je incidenten als bijvoorbeeld brandgevaar en heb je inzicht in de risico’s. Scope 8 en 10 keuringen zijn bovendien vereist voor je brandverzekering. Ben je verplicht een NEN 3140 keuring uit te laten voeren? Neem dan contact op.

Service & onderhoud

Technisch Buro Wissing is specialist in het vakkundig onderhoud en beheer van je elektrotechnische installaties. Van advies, preventieve onderhoudsbeurten tot het oplossen van storingen, onze experts staan 365 dagen per jaar 24/7 voor je klaar. Zo zijn zowel jij als beheerder als de bewoners en gebruikers altijd verzekerd van een veilige woon- en werkomgeving. Van Technisch Buro Wissing kun je op aan. Neem nu contact op.

Woongemak

Technisch Buro Wissing adviseert over, ontwerpt, installeert en onderhoudt elektrotechnische installaties. We ontzorgen je bij het beheer van je gebouwen op het gebied van elektrotechnische installaties aan de centrale voorzieningen. En zetten onze kennis van wet- en regelgeving, elektra expertise én ervaring in voor jouw gemak en uiteraard de veiligheid en het woongenot van bewoners en gebruikers. Meer weten wat Technisch Buro Wissing voor jou kan doen? Neem nu contact op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zoek je een betrouwbare partner in elektrotechniek? Vraag dan via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan. Eén van onze specialisten neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te bespreken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
5/5

“Een zeer goede dienstverlener op
het gebied van E-insatllatie en
beveiliging. Betrouwbare en
betrokken mensen”

– Marcel Mommers