Technisch Buro Wissing .... even voorstelen

Technisch Buro Wissing bestaat sinds 1946. Begonnen als ene elektrotechnisch installatieburo zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat adviseert, ontwerpt, bouwt en onderhoudt. Het gaat om volledige elektrische installaties, toegangssystemen, datanetwerken, mechanische ventilatiesystemen, noodverlichtingsinstallaties, telecommunicatie, brandmeld- en inbraaksystemen.

Voor het management en de specialisten die wij in dienst hebben, staan de begrippen als vakmanschap en kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Door cursussen en opleidingen blijft iedereen op gelijke hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Het is niet toevallig dat meer dan de helft van de werknemers 25 jaar of langer in dienst is. Het geeft aan dat onze ervaring in deze branche groot is en het geeft aan dat een prettige werksfeer de organisatie kenmerkt.

Waar staan wij voor

Technisch Buro Wissing staat voor een persoonlijke benadering bij uw elektrotechnische vraagstukken. Samen naar een oplossing zoeken, gebruikmakend van onze expertise. Technisch Buro Wissing maakt gebruik van de modernste technieken die passen bij u als persoon en waar u een goed gevoel bij hebt. 

De adviseurs van TB Wissing onderscheiden zich door professionelateit op basis van jarenlange ervaring binnen de elektra branche, gecombineerd met gedegen opleidingen.

 

Contact

Heeft u elektrotechnische vraagstukken? Bent u op zoek naar een noodverlichtingsinstallatie? Neemt u gerust eens vrijblijvend contact op met onze advisers om uw vraagstukken te bespreken. Het is voor ons een uitdaging om voor u een concurrende offerte uit te brengen, zodat u deze eens rustig kunt bekijken. Technisch Buro Wissing een begrip in de branche! Klik op onderstaande contact button of bel ons op 040-2517772.


Offerte aanvragen
Dillenburgstraat 27c
5652AM Eindhoven
T 040 2517772
F 040 2574271
info@tbwissing.nl Adresgegevens