Woongemak

Het begrip ‘wonen’ staat voor een breed scala aan activiteiten die u thuis uitvoert. 

 

Behalve om te eten en te slapen, is uw woning steeds meer een plek van waaruit u werkt en studeert, zich vermaakt en met mensen communiceert. Door de integratie van uw elektrotechnische installaties in een compleet huisnetwerk, kunt u het comfort, de efficiency en de communicatiemogelijkheden in uw woning verbeteren.

Hier komen we op het terrein van domotica, dat talloze mogelijkheden met zich meebrengt om uw woongemak, veiligheid en woonplezier te verhogen.

U kunt er bijvoorbeeld de verlichting en de zonwering automatisch mee regelen, maar het biedt ook mogelijkheden voor brand- en inbraakbeveiliging, audioinstallatie en computernetwerk. Het koppelen van diverse installaties is geen probleem meer, we praten dan echt over woongemak, wat inhoudt dat u alles kunt regelen vanuit een interface.

 

Interesse?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem voor een vrijblijvende afspraak telefonisch contact op met een van onze adviseurs of vul het contactformulier in en we komen bij u langs voor een advies op maat.


Offerte aanvragen
Dillenburgstraat 27c
5652AM Eindhoven
T 040 2517772
F 040 2574271
info@tbwissing.nl Adresgegevens