Ventilatiesystemen

Woningen, appartementencomplexen en kantoren moeten voorzien zijn van een goede ventilatie. Technisch Buro Wissing adviseert, ontwerpt, bouwt en onderhoudt mechanische ventilatiesystemen.

Het maakt niet uit of het nu gaat om centrale systemen of individuele systemen. De afzuigingen verversing van lucht gebeuren op een professionele en kwalitatief goede en gezonde manier. Wij leveren een compleet gamma ventilatieproducenten zoals onder andere ventilatie units, dakventilatoren en buisventilatoren.

Waarom ventileren?

Doordat onze manier van bouwen steeds perfecter is geworden en de isolatie normen telkens hoger zijn vastgesteld is het niet langer zo, dat onze huidige woningen cq bedrijfspanden voldoende worden geventileerd door kieren en spleetverliezen zoals dat vroeger het geval was. Daardoor is tegenwoordig een goed te controleren mechanisch ventilatiesysteem nodig om voldoende "vervuilde" binnenlucht af te voeren en tegelijkertijd verse buitenlucht aan te vullen. Een gezond binnenklimaat is een vereiste als het gaat om goede gezondheid en een lange levensduur van het gebouw.

Met een optimaal functioneren ventilatiesysteem is het mogelijk de vochthuishouding te controleren waardoor schimmelvorming geen kans krijgt het gebouw en de aanwezige goederen aan te tasten. Daarnaast heeft een mechanisch systeem als voordeel op een natuurlijke afvoer, dat er geventileerd wordt wanneer het echt nodig is en niet overdadig.

 

 

 

 

Voorbeeld ventilatiesysteem

 

ventilatie eisen

 

 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neemt voor een vrijblijvende afspraak telefonisch contact op met een van onze adviseurs of vul het contact formulier in en wij nemen contact op met u.


Offerte aanvragen
Dillenburgstraat 27c
5652AM Eindhoven
T 040 2517772
F 040 2574271
info@tbwissing.nl Adresgegevens