Zonnepanelen

Om elektriciteit te kunnen opwekken heeft u in de eerste plaats zonnepanelen nodig. Deze zonnepanelen absorberen het zonlicht en zetten het licht om naar gelijkstroom. Samen met de omvormer zijn de zonnepanelen dus een heel belangrijk onderdeel van uw zonne-energiesysteem. Technisch Buro Wissing werkt daarom ook met gerenomeerde A-merken van de allergrootste fabrikanten.

Hoe werkt dat nou eigenlijk met die zonnepanelen, horen wij u al denken? Nu eigenlijk heel simpel, zoals hierboven al vermeld. De zonnepanelen absorberen het zonlicht en zetten het licht  om naar gelijkstroom. Deze gelijkstroom wordt door de omvormer omgezet naar wisselstroom en dit is weer hetzelfde als de stroom die bij u uit het stopcontact komt. De omvormer sluit u daarnaast dus aan op uw elektrische installatie.

De stroom die u zelf opwekt, afhankelijk natuurlijk van het maximaal aantal te plaatsen panelen, kunt u direct zelf gebruiken. Wekt u meer stroom op dan dat u verbruikt, dan wordt deze stroom teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Uw energieleverancier betaalt u hiervoor een vergoeding. Afhankelijk van uw energie verbruik en uw maximale energie opwekking, bepaalt dat de terugverdientijd van uw investering. De panelen hebben een garantie op de opwekking van de energie van ruim 20 jaar. Dat maak investeren in zonnepanelen interessant.

Interesse?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem voor een vrijblijvende afspraak telefonisch contact op met een van onze adviseurs of vul het contactformulier in en we komen bij u langs voor een advies op maat.


Offerte aanvragen
Dillenburgstraat 27c
5652AM Eindhoven
T 040 2517772
F 040 2574271
info@tbwissing.nl Adresgegevens