NEN Inspecties en VTK Keuring

NEN Inspecties

Als bedrijf wordt u regelmatig geconfronteerd met wetten en regels met betrekking tot uw electrische apparatuur en installaties. Allen al het oerwoud van Arbo-regels is ongekend. Het zal bij u niet anders zijn als bij alle andere bedrijven.

Wat betreft de electrische installaties kunnen wij uw zorgen wegnemen. Technisch Buro Wissing kan voor u diverse keuringen en inspecties conform de NEN3140/1010 norm uitvoeren . Daarnaast kunnen onze adviseur u op dit gebied alle advies geven om uw installaties up-to-date te brengen en te houden. Tijdens een inspectie worden kleine reparaties gelijktijdig uitgevoerd en zijn er meer aanpassingen noodzakelijk wordt dit in het rapport verwerkt en daarnaast brengen we een offerte uit, zodat de installatie weer aan de eisen zal voldoen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem voor een vrijblijvende afspraak telefonisch contact op met een van onze adviseurs of vul het contactformulier in en we komen bij u langs voor een advies op maat.

 

 VTK Keuring

VTK waar staat dat eigenlijk voor. De term staat voor Veilig Thuis Keur. Want zeg nou zelf: Uw installaties voor gas, water en elektra gekeurd op veiligheid, dat is toch een prettig gevoel!!

U laat regelmatig uw cv-ketel onderhouden zodat deze veilig en goed blijft functioneren. Dat biedt zekerheid en veiligheid. Maar weet u zeker dat de rest van de installaties in uw woning net zo veilig en bedrijfszeker zijn? Wilt u er zeker van zijn dat al uw gasleidingen lekdicht zijn? Laat het ons controleren en uw slaapt toch een stuk rustiger.

Wat zijn wij de afgelopen jaren onder andere tegengekomen aan fouten tijdens onze controle:

  • Gasleidingen die niet geheel dicht zijn
  • Gasslangen in slechte staat
  • Ontoelaatbaar CO productie van gastoestellen
  • Onvoldoende ventilatie
  • Foutieve uitbreiding van het electrische installatie
  • Niet goed werkende aardlekschakelaar
  • Foutieve of geen aarding
  • Brandgevaar ten gevolge van overbelasting van een electriciteits groep
  • Geen keerkleppen op wasmachinekraan

Technisch Buro Wissing kan voor u de keuring uitvoeren. Na uitvoering van de werkzaamheden ontvangt u van ons een rapportage van de staat van uw diverse installaties. Voordeel kleine reparaties worden ter plaatse verholpen en voor de wat grotere problemen wordt een offerte toegestuurd.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem voor een vrijblijvende afspraak telefonisch contact op met een van onze adviseurs of vul het contactformulier in en we komen bij u langs voor een advies op maat.

 

 


Offerte aanvragen
Dillenburgstraat 27c
5652AM Eindhoven
T 040 2517772
F 040 2574271
info@tbwissing.nl Adresgegevens