Datanetwerken

Technisch Buro Wissing legt uw infrastructur aan volgens diverse bekabelingsconcepten. Technisch Buro Wissing kan uw netwerkbekabeling certificeren volgens de normen van de leveranciers met garantie tot de duur van 25 jaar.

Categorie 5E (Enhanced)

Voor de aanleg van nieuwe installaties die aan de nieuwste standaarden moeten voldoen. Gegarandeerd geschikt voor alle bekende protocollen en apparatuur voor databekabeling. Dankzijn een extra ruimte marge ten opzichte van bestaande eisen is CAT5E al geschikt voor een gigabit ethernet verbinding.

Categorie 6/6A

Cat 6A is officieel het hoogste niveau in koperbekabeling. Een toekomstvaste investering in koperbekabeling, voor als u zeker wilt weten dat u de komende jaren iet voor verrassingen komt te staan. Dit systeem heeft een enorm grote potentie en levert ruim voldoende capaciteit voor alle denkbare toekomstige toepassingen. De gebruikte materialen voldoen aan alle eisen, inclsief een ruime zekerheidsmarge.

Glasvezeltechniek Mulitmode / Singlemode

Voor een snelle en betrouwbare overdracht van zowel data, video of voice wordt tegenwoordig veel gebruik gemaakt van glasvezelkabels. Pluspunten van een glasvezelnetwerk zijn de snelheid, betrouwbaardheid en veiligheid tegen overspanning. Wij verzorgen voor u de afmontage en lassen van zowel multimode als singlemode glasvezelkabels. De kwaliteit van de kabel, lassen en connectoren kunnen worden gemeten middels een OTDR- en/of dempingsmeting. Van de meting krijgt u uiteraard een rapportage. Ook kunnen wij het ingraven van HDPE beschermbuizen voor u verzorgen, inclusief vergunningsaanvraag en Klic-melding.


Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem voor een vrijblijvende afspraak telefonisch contact op met een van onze adviseurs of vul het contactformulier in en we komen bij u langs voor een advies op maat.


Offerte aanvragen
Dillenburgstraat 27c
5652AM Eindhoven
T 040 2517772
F 040 2574271
info@tbwissing.nl Adresgegevens