TB Wissing: De kracht zit in onze mensen!

Technisch Buro Wissing BV is een installatieburo werkzaam in het onderhoud, renovatie en de nieuwbouw van woningen en kantoren. Met als vaste opdrachtgevers diverse woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders. Wij willen in elk project topkwaliteit leveren en stellen de klant en zijn wensen centraal.

In de afgelopen 65 jaar heeft Technisch Buro Wissing een grote vaste klantenkring opgebouwd. Onze expertise ligt zowel op het vlak van kantoor- en bedrijfsgebouwen, winkelcentra en zorgcentra als binnen de woningbouw en het onderwijs. De meeste van onze klanten bevinden zich in de regio Eindhoven, maar vestigingen of gebouwen van klanten in overige regio's rekenen wij ook tot onze klantenkring.

Technisch Buro Wissing is een volledig zelfstandig en onafhankelijk elektrotechnisch advies- en installatiebedrijf. Zonder advies kan er immers geen installatie aangelegd worden. U kunt ons bedrijf inschakelen voor de aanleg van een complete elektrotechnische installatie, alsmede voor kleine klussen als het aanleggen van een extra wandcontactdoos. Wij bieden een compleet dienstenpakket als het gaat om elektrotechnische installaties, van netwerken tot domotica en van beveiligingssystemen tot duurzame installaties, zoals zonnepanelen en led verlichting. Nieuw in ons assortiment de laadpalen voor elektronische auto's, alsmede gasdetectie ten behoeve van parkeergarages.

Een greep uit onze te leveren producten, zijn de navolgende:

ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES - VENTILATIESYSTEMEN - NOODVERLICHTING

WOONGEMAK - BEVEILIGINGSINSTALLATIES - SERVICE EN ONDERHOUD

Na installatie dienen de electrotechnische installaties te worden onderhouden, een en ander conform de wet- en regelgeving. Diverse installaties zijn immers onderdeel van uw gebruiksvergunning en dienen derhalve in nominale staat gehouden te worden. Daarnaast is onze wet- en regelgeving aan veranderingen onderhevig. Onze medewerkers worden derhalve regelmatig bijgeschoold om uw installatie in top conditie te houden. Naast onderhoud, staan onze medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar, voor u paraat om u storingen te verhelpen. Onze medewerkers maken het verschil.


Offerte aanvragen
Dillenburgstraat 27c
5652AM Eindhoven
T 040 2517772
F 040 2574271
info@tbwissing.nl Adresgegevens