Deurvideo / intercom

 In de huidige tijd, waarin het veilige gevoel is afgenomen, is het altijd prettig om te weten wie er bij u voor de deur staat. Of het nu voor uw woonhuis is, uw bedrijfspand of in het appartementencomplex is, Technisch Buro Wissing heeft voor zowel kleine projecten als voor de meest omvrangrijke complexen een totaal oplossing voor deurvideo, camera's en toegangscontrole met elektronische sleutels. Ook voor renovatie van bestaande systemen beschikken wij over de perfecte oplossing om uw installatie in een beperkt aantal uren te renoveren.

 

Woningen, flatgebouwen en appartementencomplexen

Analoge systemen zijn door en door beproefd. Ze lenen zich bij uitstek voor kleinere en eenvoudige installaties in flatgebouwen en appartementencomplexen. Bijvoorbeeld voor entreepanelen of binnentoestellen met audio- en videofuncties. De mogelijkheden om uit te breiden zijn legio. Voor slechthorende zijn draadloze gongen gongen verkrijgbaar met en zonder flitslicht. Voor de woningbouw zijn de eenvoudigere systemen beschikbaar.

 

 

 

Interesse?

Behoefte aan een advies? Neem vrijblijvend telefonisch contact op of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!


Offerte aanvragen
Dillenburgstraat 27c
5652AM Eindhoven
T 040 2517772
F 040 2574271
info@tbwissing.nl Adresgegevens